• Brak na stanie
    Fortaleza Reposado
Cała produkcja odbywa się w posiadłości należącej do rodziny Sauza. Pulpy agawy gotowane są przez 36 godzin w ceglanym piecu, mielone przy użyciu kamiennego koła młyńskiego, a sok poddany jest fermentacji przez 5 dni w drewnianych kadziach. Destylacja odbywa się w małych 50?cio litrowych miedzianych alembikach. Fortaleza jest obecnie najbardziej poszukiwaną tequilą na świecie. Reposado leżakuje minimum 9 miesięcy w beczkach z amerykańskiego dębu.

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Przejrzyj kolekcję naszych produktów kategorii.

Komentarze

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Fortaleza Reposado

Cała produkcja odbywa się w posiadłości należącej do rodziny Sauza. Pulpy agawy gotowane są przez 36 godzin w ceglanym piecu, mielone przy użyciu kamiennego koła młyńskiego, a sok poddany jest fermentacji przez 5 dni w drewnianych kadziach. Destylacja odbywa się w małych 50?cio litrowych miedzianych alembikach.

Napisz swoją opinię