Posiadłość Ca'di Rajo położona jest na żyznej glebie wzgórz Treviso, w regionie Venet, w pobliżu rzeki Piave. Winnica została założona w 1960 roku przez Mario Cechetto, rolnika, który zwrócił uwagę na wielki potencjał ziemi, która stwarzała doskonałe warunki dla uprawy winogron do produkcji ?Prosecco". Winnica zbudowana jest w nowoczesnym stylu, ale szanująca tradycyjną architekturę regionu Piave, jest wyposażona w nowoczesne udogodnienia do produkcji wina. Specjalizuje się w produkcji Prosecco, Raboso, czyli czerwonej odmiany winogron endenemicznej dla tego regionu. Poza tm uprawia również takie grona jak: Pinot Grigio, Chardonnay, Sauvignion, Merlot, Cabernet Sauvignion.
Szczep: Glera, Chardonnay, Pinot Bianco
Kolor: perłowy, blado-słomkowy
Bukiet: zapach jabłka, dojrzałej gruszki i akacji
Smak: elegancki i świeży o mocnym finiszu
Najlepiej podawać do: przystawek, ryb i drobiu
Serwować w temperaturze: 8-10 C.