Posiadłość Ca'di Rajo położona jest na żyznej glebie wzgórz Treviso, w regionie Venet, w pobliżu rzeki Piave. Winnica została założona w 1960 roku przez Mario Cechetto, rolnika, który zwrócił uwagę na wielki potencjał ziemi, która stwarzała doskonałe warunki dla uprawy winogron do produkcji ?Prosecco". Winnica zbudowana jest w nowoczesnym stylu, ale szanująca tradycyjną architekturę regionu Piave, jest wyposażona w nowoczesne udogodnienia do produkcji wina. Specjalizuje się w produkcji Prosecco, Raboso, czyli czerwonej odmiany winogron endenemicznej dla tego regionu.
Szczep: Pinot Nero, Raboso
Kolor: perłowy, łososiowo-różowy
Bukiet: porzeczki, poziomki, czereśnie
Smak: świeży, delikatny i trwały
Najlepiej podawać do: jako aperitif, do dań wegeteriańskich i ostryg