Zachowuje wartości miodów pszczelich, ponieważ nie jest poddany obróbce termicznej. Wieloletni okres leżakowania nadaje Półtorakowi Rodowemu wyrazistego aromatu oraz szlachetnego, subtelnego smaku. Produkowany jest według tradycyjnej staropolskiej receptury z dodatkiem przypraw korzennych: na jedną objętość miodu pszczelego przypada pół objętości wody.

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Przejrzyj kolekcję naszych produktów kategorii.

Komentarze

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Miód pitny półtorak Rodowy

Rezultatem połączenia tradycyjnej receptury wraz z nowoczesną technologią, są wyjątkowe niesycone miody pitne. Spośród innych miodów pitnych trunki wytwarzane w Tomaszkowie wyróżnia wysoka jakość, głęboki, intensywny smak oraz zachowanie naturalnych właściwości miodów pszczelich. Na rynku dostępne są czwórniaki, trójniaki, dwójniaki, półtoraki oraz smakowe napoje miodowo - winne. 

Napisz swoją opinię